Επίκειται μια μεγάλη ενημέρωση!

Αγαπητοί φίλοι των σιδηροδρόμων,

Με την κυκλοφορία του “Steam over Europe” πέρυσι, δεν σας παρουσιάσαμε απλώς έναν νέο χάρτη, αλλά μια εντελώς νέα έκδοση παιχνιδιού του Rail Nation. Στο πλαίσιο της διαδικασίας ανανέωσης του παιχνιδιού, όλα τα σενάρια, καθώς και η εφαρμογή για κινητές συσκευές προορίζονταν για βελτιστοποίηση, τόσο από αισθητικής όσο και από λειτουργικής απόψεως, όσον αφορά την τεχνική (υπο)δομή του παιχνιδιού. Μετά την κυκλοφορία του, παρατηρήσαμε γρήγορα ότι απαιτούνταν περαιτέρω ενέργειες, καθώς και ότι ήταν εφικτές περισσότερες βελτιώσεις.

Επομένως, εξετάσαμε προσεκτικά τα σχόλιά σας, συσκεφτήκαμε με παίκτες και ξεκινήσαμε μια νέα διαδικασία αναθεώρησης. Και πλέον έφτασε η στιγμή που η πρώτη μεγάλη ενημέρωση του Rail Nation είναι έτοιμη! Η ενημέρωση αυτή βρίσκεται ήδη σε λειτουργία στους διακομιστές δοκιμών.

Η ενημέρωση αυτή έρχεται να ανταποκριθεί στη μεγαλύτερη ανησυχία σας: το νέο περιβάλλον χρήσης. Έχει υποστεί ριζικές βελτιώσεις. Επίσης, η ενημέρωση προσθέτει περισσότερες τεχνικές δυνατότητες, όπως widget και έναν νέο Λογαριασμό Plus. Η έκδοση “Steam over Europe” αποτελεί τη βάση για αυτήν την αναθεωρημένη έκδοση και αυτός είναι και ο λόγος που οι κλασικοί διακομιστές αρχικά δεν θα επωφεληθούν από την πλήρη ενημέρωση. Η εικόνα αυτή σάς εμφανίζει τις αντιστοιχίες περιεχομένου και εκδόσεων του παιχνιδιού.

Όλοι οι διακομιστές του σεναρίου Η.Π.Α. θα ενημερωθούν στην πιο πρόσφατη έκδοση και, ως εκ τούτου, θα λάβουν το νέο RTS (υπολογισμοί στο παρασκήνιο) και βελτιώσεις στην απόδοση. Η αλλαγή θα λαμβάνει χώρα πάντα κατά την επόμενη επανεκκίνηση ενός κόσμου παιχνιδιού. Μπορείτε να βρείτε τις κατά προσέγγιση ημερομηνίες στον ακόλουθο πίνακα.

Αυτή η ενημέρωση αποτελεί ένα τεράστιο βήμα από άποψη ποιότητας παιχνιδιού και σταθερότητας. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός όλων των σεναρίων, τόσο από τεχνικής όσο και από αισθητικής απόψεως, εφόσον το βήμα αυτό θα απλοποιήσει σημαντικά τη διαδικασία συνεχούς ανάπτυξης και συντήρησης κώδικα. Για παράδειγμα, η διόρθωση σφαλμάτων και η εισαγωγή νέου περιεχομένου στο παιχνίδι, δεν θα ήταν άμεσα συνυφασμένη με το σενάριο και η υλοποίηση θα ήταν ταχύτερη. Ωστόσο, οι κλασικοί διακομιστές δεν θα αλλάξουν πριν το 2018.

Θα συζητήσουμε το περιεχόμενο της ενημέρωσης με περισσότερες λεπτομέρειες, εντός των επόμενων εβδομάδων. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και ασφαλή ταξίδια!

Η ομάδα του Rail Nation