Κανόνες παιχνιδιού

Οι κανόνες του παιχνιδιού αποτελούν προσθήκη στους γενικούς Όρους και τις Προϋποθέσεις. Σε περίπτωση αποκλεισμού ή για να βλέπετε τι επιτρέπεται και τι όχι, θα πρέπει να συμβουλεύεστε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, ειδικότερα την ενότητα 8.

Η καταστρατήγηση των κανόνων των παιχνιδιού θα θεωρηθεί παραβίαση και θα αντιμετωπιστεί ως τέτοια. Όλοι οι κανόνες του παιχνιδιού ισχύουν και για τους παίκτες που έχουν την πρόθεση να διαγράψουν το λογαριασμό τους και για εκείνους που έχουν ήδη εκκινήσει τη φάση της διαγραφής.


1.)Λογαριασμός

1.1. Κάθε παίκτης μπορεί να κατέχει και να παίζει μόνο με έναν λογαριασμό ανά κόσμο παιχνιδιού.
1.2. Ο κάτοχος του λογαριασμού είναι το πρόσωπο του οποίου η διεύθυνση email είναι καταγεγραμμένη στο λογαριασμό. Η Υποστήριξη έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διεύθυνση email, ως μέσο πιστοποίησης της κατοχής.
1.3. Η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης με άλλους παίκτες δεν επιτρέπεται και θα τιμωρείται ως παραβίαση κανόνα. Εξαίρεση: Διπλοί λογαριασμοί. Αυτοί επιτρέπονται μόνο εάν οι παίκτες ενός λογαριασμού δεν είναι κάτοχοι ούτε παίζουν με άλλο λογαριασμό στον ίδιο κόσμο παιχνιδιού. Οι λογαριασμοί που παίζονται από τον ίδιο υπολογιστή δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης.
1.4. Η προσπάθεια παράνομης πρόσβασης σε άλλον λογαριασμό είναι ενάντια στους κανονισμούς. Οποιαδήποτε σύνδεση που δεν έχει πραγματοποιηθεί από τον κάτοχο του λογαριασμού θα θεωρείται παράνομη. Οι παραβιάσεις ενδέχεται να καταλήξουν σε αποβολή από το παιχνίδι. Η ομάδα δεν θα ζητήσει ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας!
1.5. Κάθε λογαριασμός πρέπει να παίζεται πάντοτε αυτόνομα και δεν πρέπει να δημιουργείται μόνο για να επωφελείται άλλος λογαριασμός. Απαγορεύεται η δημιουργία λογαριασμών που χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή πλεονεκτημάτων σε άλλους λογαριασμούς ("προώθηση"').
1.6. Γενικώς, οι ανενεργοί λογαριασμοί δεν διαγράφονται από το Rail Nation.


2.)Κανόνες καλής συμπεριφοράς στο Διαδίκτυο (netiquette)

2.1. Προσβολές, υβριστική φρασεολογία και άλλα προσβλητικά σχόλια για τους άλλους παίκτες με οποιαδήποτε μορφή ή σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού δεν θα γίνονται ανεκτά και θα τιμωρούνται.
2.2. Δεν επιτρέπεται η χρήση άλλης γλώσσας πέρα από τη σχετική γλώσσα του διακομιστή (ή των Αγγλικών) για τα μηνύματα εντός του παιχνιδιού (IGM), της συνομιλίας και του προφίλ χρηστών. Η γλώσσα του διακομιστή προσδιορίζεται από τα σημαιάκια κάθε χώρας στην οθόνη επιλογής διακομιστή. Ενδέχεται να υπάρχουν πολλαπλές γλώσσες διαθέσιμες ως γλώσσες διακομιστή.
2.3. Δεν επιτρέπεται η χρήση συνδέσμων (links) στις συνομιλίες, το προφίλ ή τα φόρουμ παιχνιδιών. Εξαιρούνται σύνδεσμοι προς τομείς που ανήκουν στην Travian Games GmbH ή/και θυγατρικές της εταιρείες.
2.4. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους, τα ανεπιθύμητα μηνύματα email και τα μηνύματα email προώθησης.
2.5. Απαγορεύεται η δημοσίευση IGM, email ή αρχείων καταγραφής των συνομιλιών στο παιχνίδι ή στο φόρουμ χωρίς την άδεια και των δύο (ή όλων) συμμετεχόντων.
2.6. Απαγορεύεται ο εξαναγκασμός ενός παίκτη να διαγράψει, να παραχωρήσει ή να κάνει κοινή χρήση του λογαριασμού του, καθώς και η απαίτηση από τον παίκτη να κάνει κοινή χρήση τον κωδικό πρόσβασής του ή να παραβιάσει κάποιον κανονισμό.
2.7. Η εκμετάλλευση των σφαλμάτων (bugs) του παιχνιδιού απαγορεύεται και θα τιμωρείται. Το ίδιο ισχύει και για τη χρήση ακολουθιών εντολών, εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (bot) ή άλλων παρόμοιων προγραμμάτων. Το παιχνίδι πρέπει να παίζεται μόνο με τη χρήση συμβατικών προγραμμάτων περιήγησης, αντί για προγράμματα περιήγησης ειδικά τροποποιημένα για το παιχνίδι του Rail Nation. Τα πακέτα γραφικών εξαιρούνται από αυτόν τον κανονισμό.
2.8. Η απομίμηση των επίσημων ιδρυμάτων στο Rail Nation ή η χρήση ανήθικων ή ανεπίτρεπτων ονομάτων απαγορεύεται και θα τιμωρείται με άμεση διαγραφή.


3.) Διαχείριση

3.1. Η ομάδα υποστήριξης και οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για την τιμωρία όσων παραβιάζουν τους κανονισμούς. Δεν πρόκειται ποτέ να καταβληθεί αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη, διαγωνισμούς ή άλλα μειονεκτήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού. Ο παίκτης δεν έχει καμία αξίωση για αποζημίωση ή αποκατάσταση του χαμένου χρόνου για τις λειτουργίες πριμ (Λογαριασμός Plus, πακέτο έναρξης, ερευνητής) κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού. Δεν θα υπάρξει ειδική μεταχείριση για τους επί πληρωμή παίκτες του Rail Nation σχετικά με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, ούτε κατά τη διάρκεια αποκλεισμού ούτε για τη λήψη απόφασης σχετικά με την τιμωρία.
3.2. Η υποστήριξη για το συγκεκριμένο κόσμο παιχνιδιού είναι η μόνη ενδιάμεση στάση αναφορικά με τις παραβιάσεις κανονισμών. Οι παίκτες μπορούν να προωθούν τα επιχειρήματά τους σχετικά με κάποιον αποκλεισμό και να εξηγούν την κατάσταση στην υποστήριξη, χρησιμοποιώντας είτε IGM είτε τη φόρμα επικοινωνίας βοήθειας και να επιλύουν το θέμα του αποκλεισμού με εκείνους. Οι παίκτες μπορούν να επικοινωνούν με τη διεύθυνση admin@rail-nation.com, εάν έχουν λόγους να αμφισβητήσουν την απόφαση που έχει λάβει η υποστήριξη.
3.3. Η Ομάδα του Rail Nation διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τους κανονισμούς του παιχνιδιού οποιαδήποτε στιγμή.
3.4. Εάν μία μεμονωμένη παράγραφος αυτών των κανονισμών του παιχνιδιού καταστεί άκυρη, θα επηρεάζεται η ισχύς μόνο αυτής της μεμονωμένης παραγράφου και όχι το σύνολο των κανονισμών. Οι άκυρες παράγραφοι θα τροποποιούνται από τους διαχειριστές το συντομότερο δυνατό.