Rail Nation: Clash!

Προετοιμαστείτε για συναρπαστικές φάσεις, αναμετρήσεις free-for-all για 3 παίκτες και … εκρήξεις!

Θέλατε πάντα να (απο)δείξετε στους ανταγωνιστές σας ποιος είναι ο καλύτερος σταθμάρχης; Ε, αυτό που έχουμε ετοιμάσει, θα σας αρέσει! Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε το: Rail Nation: Clash! – Ένα Rail Nation που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που ξέρατε μέχρι τώρα. Το νέο μας μίνι παιχνίδι σάς επιτρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με παίκτες από όλον τον κόσμο και σας παρέχει την ευκαιρία να κερδίσετε καταπληκτικές επιβραβεύσεις! Κάθε γύρος παιχνιδιού διαρκεί μερικά μόλις λεπτά – ιδανικό για την περίπτωση που έχετε λίγο χρόνο να σκοτώσετε μέχρι την επόμενη αναβάθμιση του μηχανοστασίου σας.

Προκαλέστε δύο αντιπάλους σε έναν χάρτη τριγωνικού σχήματος. Ο καθένας για τον εαυτό του. Η πόλη κάθε παίκτη είναι το σημείο εκκίνησης για τη μηχανή του. Στείλτε τη μηχανή από βιομηχανία σε βιομηχανία και συλλέξτε αγαθά αμέσως μόλις εμφανιστούν. Αλλά προσέξτε: πρέπει να είστε σβέλτοι! Οι αντίπαλοί σας θέλουν τα ίδια αγαθά με εσάς, οπότε φτυαρίστε κι άλλο κάρβουνο στο λέβητα και μη δείξετε έλεος! Τον γύρο κερδίζει ο παίκτης που θα συλλέξει πρώτος 10 αγαθά.

Αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα! Είπαμε ότι σας περιμένουν συναρπαστικές φάσεις… Κάθε τρένο αφήνει σαν ίχνος ένα μονοπάτι που λάμπει στο διάβα του. Εάν οδηγήσετε το τρένο σας πάνω από το μονοπάτι του αντιπάλου σας, το τρένο του θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη: θα μετατραπεί σε ένα σωρό από σκουριασμένα μπουλόνια και πριτσίνια. Μετά από λιγάκι, θα μπορεί να στείλει νέα μηχανή από την πόλη του. Η ίδια μοίρα, βέβαια, περιμένει κι εσάς αν τύχει να οδηγήσετε πάνω στο δικό σας ίχνος. Και για να σας προλάβουμε: ναι, τα τρένα μπορούν να συγκρουστούν μετωπικά. Αυτό κι αν είναι μπόνους!

Και μπορείτε και να κερδίσετε κάτι παραπάνω από δόξα. Rail Nation: Clash! Το μίνι παιχνίδι αυτό θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου 2017. Κατά τη διάρκειά του, μπορείτε να λάβετε μέρος με έναν μόνο λογαριασμό και, αναλόγως της θέσης σας στην κατάταξη, θα ανταμειφθείτε με ένα επίτευγμα στην καριέρα σας. Μπορείτε να παίξετε έως και 5 γύρους την ημέρα που επηρεάζουν τη θέση σας στην κατάταξη. Αλλά μπορείτε να παίξετε όσες φορές θέλετε στη λειτουργία εκμάθησης. Κατά τη λήξη του συνολικού χρόνου παιχνιδιού, οι καλύτεροι παίκτες από όλον τον κόσμο θα λάβουν πόντους καριέρας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τη μηχανή καριέρας τους. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στους τυχερούς νικητές θα δοθεί Χρυσός καθώς και ένας ολοκαίνουργιος φορητός υπολογιστής της Dell!

Ελπίζουμε να είστε το ίδιο ενθουσιασμένοι με εμάς για αυτό το καλοκαιρινό event του Rail Nation!