Ενημέρωση 4.2.0

Γεια και χαρά σας φίλοι των τρένων,

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εβδομάδων σάς έχουμε δώσει αρκετές πληροφορίες για την Ενημέρωση 4.2.0. Οι πρώτοι διακομιστές έχουν ήδη λάβει την ενημέρωση μέχρι τώρα. Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, όλοι οι διακομιστές θα λειτουργούν με την έκδοση 4.2.0.

Ακολουθεί μια συνοπτική αναφορά των πιο σημαντικών στοιχείων. Η ενημέρωση αυτή φέρνει ορισμένες μεγάλες αλλαγές που αναπτύξαμε σε συνεργασία με τους παίκτες. Επίσης, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διορθώσεων σφαλμάτων κώδικα, καθώς και ζωτικής σημασίας βελτιώσεις στην απόδοση.

Ωστόσο, δεν θα ξεκλειδωθεί όλο το περιεχόμενο σε όλους τους κόσμους παιχνιδιού. Οι διακομιστές του σεναρίου που διαδραματίζεται στην Ευρώπη, καθώς και οι DE-101 και US-102 θα έχουν όλο το νέο περιεχόμενο ξεκλειδωμένο με την ενημέρωση. Για τους διακομιστές του σεναρίου που διαδραματίζεται στις Η.Π.Α. απαιτείται επανεκκίνηση, προτού ξεκλειδωθεί το νέο περιεχόμενο. Οι διακομιστές του Κλασικού παιχνιδιού αρχικά θα λάβουν μόνο τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του νέου Λογαριασμού Plus – τρία εκ των οποίων άμεσα με την ενημέρωση. Η αναλυτική επισκόπηση πρεστίζ θα ακολουθήσει μετά την επανεκκίνηση των κόσμων παιχνιδιού.

Η ακόλουθη επισκόπηση σάς παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο σημαντικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά της ενημέρωσης.

Απόδοση και διορθώσεις σφαλμάτων

Οι χρόνοι φόρτωσης θα βελτιωθούν δραματικά με την Ενημέρωση 4.2.0. Εξετάσαμε μερικές ενέργειες όσον αφορά την πολλαπλή επιλογή μηχανών και επίσης κάναμε πιο ομαλό το άνοιγμα ορισμένων οθονών.

Η διόρθωση σφαλμάτων κώδικα αποτελεί, επίσης, μεγάλο τμήμα αυτής της ενημερωμένης έκδοσης. Κάναμε πολύ δουλειά σε αυτόν τον τομέα, για να βελτιώσουμε την εμπειρία παιχνιδιού. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα στο αρχείο καταγραφής αλλαγών (changelog), στο φόρουμ.

Περιβάλλον απεικόνισης και ενδείξεων επί της οθόνης (HUD):

Το περιβάλλον χρήσης βελτιώθηκε, σε συνεργασία με τους παίκτες.  Πλέον, θυμίζει και πάλι περισσότερο το περιβάλλον της Κλασικής έκδοσης του παιχνιδιού. Κατά την ανάπτυξή του εστιάσαμε κυρίως σε τέσσερα διαφορετικά κριτήρια: επισκόπηση, αναγνωσιμότητα, συνέπεια και ευκολία. Σε αυτόν τον τομέα κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για περαιτέρω βελτιώσεις.

Λογαριασμός Plus

Ο Λογαριασμός Plus διαθέτει πλέον τέσσερις νέες δυνατότητες. Μια από τις δυνατότητες που οι παίκτες ζητούσαν πιο συχνά, η αποθήκευση δρομολογίων, επιτέλους αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Επίσης, ο Λογαριασμός Plus περιλαμβάνει μια λεπτομερή επισκόπηση για το πρεστίζ, κάτι που επίσης οι παίκτες ζητούσαν πολύ καιρό. Ένα φίλτρο εργασιών συντήρησης κι ένα βίντεο εγγυημένου μπόνους, για περισσότερες επιβραβεύσεις, αποτελούν επίσης μέρος του πακέτου. Με την ενημέρωση αυτή, το τίμημα για τον Λογαριασμό Plus αυξήθηκε στις 150 μονάδες Χρυσού. Ωστόσο, έως τα τέλη Οκτωβρίου, ο Λογαριασμός Plus θα εξακολουθεί να διατίθεται προς πώληση έναντι 100 μονάδων Χρυσού: αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες δυνατότητες χωρίς πρόσθετο κόστος.

Widget:

Τα Widget είναι ένα ισχυρό νέο εργαλείο στο Rail Nation. Έχουν τη μορφή λίστας, μπορούν να τοποθετηθούν στην οθόνη μεμονωμένα, μπορούν να μετακινηθούν ή να αλλάξουν μέγεθος, ενώ επιτρέπουν και την άμεση εκτέλεση πολλών ενεργειών. Προς το παρόν, διατίθενται τέσσερα διαφορετικά widget: συνεταιρισμός, μηχανές, πόλεις και διαγωνισμοί. Προγραμματίζουμε τη διάθεση περισσότερων τέτοιων βοηθημάτων.

Συνομιλία

Η Συνομιλία έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις στην Ενημέρωση 4.2.0 επίσης. Έχει ευθυγραμμιστεί με το περιβάλλον απεικόνισης και βελτιωθεί σε σχέση με τη διάταξη και την αναγνωσιμότητα. Κατόπιν ζήτησης από πολλούς παίκτες, έχει επιστρέψει, επίσης, η δυνατότητα αντιγραφής κειμένου μέσω συντόμευσης πληκτρολογίου. Η σύνδεση με τον διακομιστή συνομιλίας έχει, επίσης, βελτιωθεί.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και ασφαλή ταξίδια!
Η ομάδα του Rail Nation