Θα θέλαμε τη γνώμη σας για τον διαχωρισμό του εργαστηρίου!

Αγαπητοί παίκτες,

Μπορεί να έχετε αναρωτηθεί τι συνέβη στις ιδέες σας που συλλέξαμε πρόσφατα, αναφορικά με νέα χαρακτηριστικά, δυνατότητες και λειτουργίες. Η αγαπημένη σας δυνατότητα εκείνη τη στιγμή ήταν ο διαχωρισμός εργαστηρίου. Μια μικρή υπενθύμιση: η ιδέα αφορούσε τη δυνατότητα να είστε σε θέση να αποφασίζετε εάν θα επιταχύνατε την έρευνα και θα αυξάνατε τη συχνότητα της παραγωγής πόντων έρευνας ή εάν θα αυξάνατε το μέγιστο όριο αποθήκευσης πόντων έρευνας. Και οι δύο επιλογές, ανάλογα με το στυλ του παιχνιδιού σας, έχουν τα υπέρ και τα κατά τους και η δυνατότητά σας να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις δύο σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον σιδηροδρομικό σας σταθμό στο δικό σας στυλ παιχνιδιού.

Από τότε που προέκυψε αυτή η ιδέα, εργαζόμαστε πάνω σε τρόπους να το καταστήσουμε δυνατό αυτό και έχουμε τώρα προετοιμάσει δύο επιλογές για τις οποίες θα θέλαμε τη γνώμη σας.

Η επιλογή εδώ θα καθορίσει το περιβάλλον χρήσης του νέου διαχωρισμού εργαστηρίου και, επίσης, θα αλλάξει κάπως τον τρόπο που λειτουργεί το κτίριο.

Επιλογή Α: Η λύση των δύο κουμπιών

Εδώ, μια επιλογή θα ήταν να έχουμε δύο ορατά κτίρια στο παιχνίδι, αλλά μόνο μία μεγάλη περιοχή στην οποία θα μπορείτε να κάνετε κλικ για να μεταβείτε στο εργαστήριο, από όπου και θα αποφασίσετε τι θα αναβαθμίσετε εκεί. Θα μπορούσε να μοιάζει κάπως έτσι:

Το δεύτερο κτίριο που βλέπετε εδώ είναι προς το παρόν μόνο ενδεικτικό και όχι λειτουργικό.

Επιλογή Β: Η λύση των δύο κτιρίων

Εναλλακτικά, και τα δύο κτίρια θα μπορούσαν να έχουν τις δικές τους περιοχές όπου θα μπορείτε να κάνετε κλικ, η κάθε μία εκ των οποίων οδηγεί σε ξεχωριστό μενού. Αυτό θα άλλαζε τον τρόπο που λειτουργεί η δυνατότητα αυτή κάπως, καθώς η ύπαρξη δύο ξεχωριστών κτιρίων θα σήμαινε ότι και τα δύο θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν ταυτόχρονα, εάν ο παίκτης το επιθυμεί. Στο παιχνίδι, αυτό θα μπορούσε να μοιάζει κάπως έτσι:

Ενημερώστε μας ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ποια επιλογή προτιμάτε… καθώς και το γιατί! Χαιρόμαστε που θα αναπτύξουμε αυτήν την δυνατότητα σε συνεργασία μαζί σας και ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά, θα σας κρατάμε ενήμερους για τη διαρκή εξέλιξη αυτής της δυνατότητας και ελπίζουμε ότι όλοι μας θα έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να την απολαύσουμε από πρώτο χέρι στους σιδηροδρομικούς μας σταθμούς!

 

Πρόσω ολοταχώς!
Η ομάδα του Rail Nation