Το χειμερινό event ξεκινά σύντομα!

Γεια σας, φίλοι του σιδηροδρόμου!

Ο Χειμώνας πλησιάζει! Μετά από ένα ασυνήθιστα ζεστό Καλοκαίρι σε πολλά μέρη του κόσμου, οι θερμοκρασίες σιγά-σιγά πέφτουν καθώς ξεκινά η εποχή που όλοι αποζητούν το “χουχούλιασμα”. Είναι η εποχή που το κρύο έξω έρχεται σε αντίθεση με τη θαλπωρή του σπιτιού, ειδικά καθώς πέφτει η νύχτα. Φυσικά, η αλλαγή του καιρού δεν μένει απαρατήρητη και στο Rail Nation, οπότε θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να μπείτε στο κλίμα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε για πρώτη φορά, ένα χειμερινό event!

Πέρα από το σύνηθες gameplay, το χειμερινό event θα προσθέσει προσωρινά ορισμένα πολύ ειδικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Αποστολές, ένα νέο κτίριο για τον σιδηροδρομικό σας σταθμό, ένα νέο νόμισμα, νέους πόρους, καθώς και μια πρόκληση όπου θα πρέπει προσεκτικά να σχεδιάσετε το πώς θα αξιοποιήσετε αυτούς τους πόρους… και, φυσικά, ανταμοιβές που αντιστοιχούν στις προσπάθειές σας!

Το χειμερινό event θα είναι ενεργό στους εξής διακομιστές, από την 6η Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει για 8 ημέρες συνολικά:

LINK

Το event μπορεί να συνοψιστεί ως εξής:

  • Συλλέξτε χειμερινά νομίσματα
  • Αξιοποιήστε τα χειμερινά νομίσματα για αγορά χειμερινών πόρων
  • Αποκαλύψτε πεδία στον πίνακα με τους χειμερινούς πόρους, προκειμένου να φτάσετε στον μπόνους λαχνό στο τέλος του πίνακα
  • Συλλέξτε όσο το δυνατόν περισσότερα διαμάντια μπορείτε από τους μπόνους λαχνούς
  • Κερδίστε πολλές άλλες επιβραβεύσεις
  • Κερδίστε πόντους καριέρας στο τέλος κάθε event, εάν είστε ένας από τους συλλέκτες με τα περισσότερα διαμάντια

 

Παρακάτω, θα εξηγήσουμε τα επί μέρους στοιχεία του event με περισσότερες λεπτομέρειες:

 

Αυτά είναι τα χειμερινά νομίσματα, το βασικό νόμισμα στο χειμερινό event. Μπορείτε να τα αποκτήσετε ανταλλάσσοντας χειμερινούς πόρους, από αποστολές, τη χειμερινή αγορά, αποκαλύπτοντας πεδία στη διαδρομή του event, καθώς και εκτελώντας με επιτυχία τυχαίες ενέργειες στο παιχνίδι.

 

 

Εδώ μπορείτε να δείτε τους πέντε νέους χειμερινούς πόρους.

 

Μπορείτε να τους αγοράσετε είτε μεμονωμένα είτε σε συσκευασίες, έναντι χειμερινών νομισμάτων. Οι τιμές για τους εκάστοτε μεμονωμένους πόρους ποικίλλουν, ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση σε όλον τον διακομιστή. Οπότε, είναι σημαντικό να σκεφτείτε με προσοχή πότε και πώς θα αγοράσετε ποιους πόρους και πότε θα τους πουλήσετε, για να λάβετε περισσότερα χειμερινά νομίσματα.

Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά στον πίνακα του χειμερινού event, τον οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:

Στην κορυφή του πίνακα, μπορείτε να δείτε το μενού ανταλλαγής χειμερινών πόρων και τις τρέχουσες τιμές τους. Κάτω αριστερά, μπορείτε να δείτε τις συσκευασίες πόρων, που μπορείτε να αγοράσετε με χειμερινά νομίσματα.

Η διαδρομή είναι στο μέσον του πίνακα. Εδώ μπορείτε να αποκαλύψετε τα πεδία, επενδύοντας τον πόρο που απεικονίζεται σε αυτά. Μπορείτε να προχωρήσετε σταδιακά προς τα δεξιά, για να φτάσετε τον μπόνους λαχνό. Ενόσω αποκαλύπτετε πεδία, κάθε λίγο και λιγάκι θα βρίσκετε και κάποια έκπληξη.

Μπορείτε, επίσης, να δείτε τα κουμπιά που σας οδηγούν στις αποστολές, καθώς και την κατάταξη σε διαμάντια, κάτω δεξιά της εικόνας.

Ο αριθμός των χειμερινών νομισμάτων και των διαμαντιών που σας ανήκουν εμφανίζεται πάνω δεξιά. Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, επάνω αριστερά μπορείτε να δείτε το επίπεδο της χειμερινής αγοράς σας και πόσα διαμάντια πρέπει να συλλέξετε για αναβάθμιση του κτιρίου.

Χειμερινή αγορά; Μάλλον θα πρέπει να εξηγήσουμε περί τίνος πρόκειται. Η χειμερινή αγορά είναι ένα νέο κτίριο που μπορείτε να βρείτε στον σιδηροδρομικό σας σταθμό.

Μπορείτε τακτικά να κερδίζετε χειμερινά νομίσματα από εκεί. Όπως ισχύει και για τα άλλα κτίρια, η χειμερινή αγορά βρίσκεται, επίσης, σε κάποιο επίπεδο. Εάν η δική σας χειμερινή αγορά βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο, θα λάβετε ένα μικρό μπόνους στα χειμερινά νομίσματα που κερδίζετε καθώς ολοκληρώνετε αποστολές. Αυτό το μπόνους θα παραμείνει μαζί σας για τυχόν μελλοντικά event και για το νόμισμα των event! Όσο περισσότερα διαμάντια συλλέγετε, τόσο περισσότερο ανεβαίνει το επίπεδο της χειμερινής αγοράς. Κατά τη διαδικασία αυτήν δεν ξοδεύονται διαμάντια: απλώς το επίπεδο του κτιρίου εξαρτάται από τον συνολικό αριθμό των διαμαντιών που συλλέγονται.

Ο μπόνους λαχνός είναι, επίσης, πολύ σημαντικός: είναι η πιο σημαντική πηγή απόκτησης διαμαντιών.

Αν και είναι δυνατόν να σταθείτε τυχεροί και να λάβετε ένα διαμάντι αποκαλύπτοντας πεδία ή από τη χειμερινή αγορά, θα κερδίσετε τα περισσότερα από τον μπόνους λαχνό. Ο μπόνους λαχνός δεν περιέχει μόνο διαμάντια, αλλά και κάποιο από τα ακόλουθα δώρα:

  • Δωρεάν λαχνούς λοταρίας
  • Χρυσό
  • Χειμερινά νομίσματα
  • Πρόσθετα διαμάντια
  • Λογαριασμό Plus
  • Τη νέα μηχανή μπόνους του event
  • Χρυσό για το ειδικό event ή έναν “ορυμαγδό” από χειμερινά νομίσματα

Αποδίδει να “ξεκλειδώνετε” τον μπόνους λαχνό, όσο το δυνατόν περισσότερες φορές. Ειδικά εφόσον ο αριθμός των διαμαντιών που συλλέγετε θα καθορίσει πόσους πόντους καριέρας θα αποκτήσετε κατά τη λήξη του event. Μπορείτε να δείτε την κατάταξη συλλογής διαμαντιών ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του event. Η θέση σας στην κατάταξη υπολογίζεται βάσει του ποσοστού των καλύτερων παικτών στον διακομιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Σας ευχόμαστε καλή και πολλή διασκέδαση και ας κερδίσει ο παίκτης με το καλύτερο χειμερινό πνεύμα!

 

Συνήθεις απορίες (FAQ):

Μπορώ να αγοράζω χειμερινά νομίσματα ή πόρους έναντι Χρυσού;

Όχι, αυτό δεν είναι δυνατό.

Είναι οι αποστολές πιο δύσκολες, εάν παίζω σε έναν διακομιστή σε κάποια πρώιμη εποχή

Όχι, εργαστήκαμε σκληρά για να προσαρμόσουμε τις αποστολές ανάλογα με τις διάφορες εποχές. Επιπρόσθετα, θα παίζετε με αντιπάλους παίκτες μόνο στον δικό σας διακομιστή, οπότε όλοι θα παίζουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

Θα λάβω περισσότερους πόντους καριέρας και διαμάντια, καθώς και κτίριο event υψηλότερου επιπέδου εάν παίζω σε πολλούς διαφορετικούς κόσμους παιχνιδιού;

Όχι. Εάν παίζετε σε πολλούς κόσμους παιχνιδιού, μόνο εκείνος με το καλύτερο αποτέλεσμα θα μετρήσει, ενώ ο αριθμός των πόντων καριέρας και το επίπεδο του κτιρίου του event θα καθορίζεται μόνο από εκείνον τον κόσμο παιχνιδιού.

Για ποια εποχή σχεδιάστηκε η μπόνους μηχανή του event; Έχω κάποιο πλεονέκτημα εάν την κερδίσω σε κάποια από τις πρώιμες εποχές;

Οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της μηχανής μπόνους του event είναι προσαρμοσμένα με βάση την εποχή στην οποία θα την κερδίσετε. Χοντρικά, θα είναι εξίσου χρήσιμη και επωφελής σε όλες τις εποχές.

Ποια είναι η καλύτερη στρατηγική για τη νίκη;

Αυτό θα πρέπει να το ανακαλύψετε εσείς 😉

Σχετίζονται με κάποιον τρόπο οι χειμερινοί πόροι με τα αγαθά που μεταφέρονται στο παιχνίδι;

Όχι, οι χειμερινοί πόροι χρησιμοποιούνται μόνο στο πλαίσιο της διαδρομής του χειμερινού event.

Αναφέρατε μελλοντικά event… τι είδους event θα είναι αυτά;

Αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Εάν σας άρεσε το event, ωστόσο, θα θέλαμε να φιλοξενούμε κατά περιόδους κι άλλα event.

Γιατί το event δεν λαμβάνει χώρα σε κάποιον από τους κόσμους του παιχνιδιού;

Αυτό επηρεάζει τους διακομιστές όπου το χειμερινό event θα λάμβανε χώρα ταυτόχρονα με το τελικό παιχνίδι και εκείνους, όπου ο διακομιστής είτε ξεκίνησε πολύ αργά είτε τέλειωσε πολύ νωρίς, κάτι που σημαίνει ότι το event δεν θα μπορούσε να τρέχει καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Τι συμβαίνει στη χειμερινή αγορά μετά το event;

Η χειμερινή αγορά θα εξαφανιστεί από τους σιδηροδρομικούς σας σταθμούς και θα εμφανιστεί εκ νέου, πιθανώς υπό άλλη μορφή, εάν διεξαχθούν άλλα, παρόμοια event. Το επίπεδο θα παραμείνει το ίδιο, ωστόσο.

Πόσον καιρό μπορεί να διατηρηθεί η μηχανή μπόνους; Μόνο ως το τέλος του event ή ως τη λήξη του διακομιστή;

Η μηχανή μπόνους θα παραμείνει σε σας ως τη λήξη του διακομιστή.

Είναι δυνατή η αγορά της μηχανής μπόνους έναντι Χρυσού;

Όχι, αυτό δεν είναι δυνατό.

Είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω Χρυσό για το event;

Όχι. Ορισμένες αποστολές μπορούν να ολοκληρωθούν επιτυχώς μόνο με Χρυσό. Ωστόσο, ως ενεργός παίκτης στο event, θα πρέπει, λογικά, να έχετε πάντα επαρκή Χρυσό για να είστε σε θέση να φέρετε σε πέρας αυτές τις αποστολές.

Γιατί ισχύει τόσο μεγάλη περίοδος ‘cool-down’ για τη χειμερινή αγορά;

Αυτό έγινε από πρόθεση, προκειμένου τόσο οι έμπειροι όσο και οι περιστασιακοί παίκτες του παιχνιδιού να έχουν ίσες ευκαιρίες στο παιχνίδι.