Η Ώρα των Πρωτοπόρων: Κατακτήστε το μέλλον του Rail Nation

Η Ώρα των Πρωτοπόρων: Κατακτήστε το μέλλον του Rail Nation

Στην ιστορία των σιδηροδρόμων συναντούμε συχνές αλλαγές που σήμαιναν πρόοδο, είτε επρόκειτο για την εξέλιξη της ατμομηχανής που έδωσε ώθηση στη Βιομηχανική Επανάσταση ή για την εφεύρεση των ηλεκτρικών μηχανών που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Ενώ κάποιοι άνθρωποι έμειναν προσκολλημένοι στις παλιές τεχνολογίες και ξεχάστηκαν, κάποιοι άλλοι υποστήριξαν με επιτυχία τις αλλαγές αυτές και έμειναν στην ιστορία.

 

Έτσι, και το Rail Nation θα εφαρμόσει σημαντικές καινοτομίες, παρουσιάζοντας σε όσους έχουν παίξει στο Rail Nation νέες επιλογές στρατηγικής και τακτικής. Θα υπάρξουν πολλά πράγματα να ανακαλύψετε και να πειραματιστείτε μαζί τους. Οι αλλαγές μπορούν να συνοψιστούν σε τρεις κατηγορίες.

  1. Ενσωμάτωση έξι νέων επιβατικών μηχανών
  2. Αλλαγή της δομής των έξι δέντρων έρευνας
  3. Νέα χαρακτηριστικά για όλες τις υφιστάμενες μηχανές

 

Έξι νέες επιβατικές μηχανές

Σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2017, η κοινότητα του Rail Nation κλήθηκε να επιλέξει έξι νέες επιβατικές μηχανές. Απαντήσατε και επιλέξατε τα παρακάτω έξι μοντέλα.

Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε εποχή θα υπάρχουν πλέον δύο επιβατικές μηχανές, τις οποίες θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τη μεταφορά κόσμου στις πόλεις. Ανάλογα με την απόσταση της διαδρομής και τους χρόνους αναμονής, μία εκ των δύο αποτελεί πάντα πλεονέκτημα.

Η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει την έκδοση Rail Nation – Η.Π.Α. Το χαρακτηριστικό των επιβατών θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Κλασικό παιχνίδι και στο Steam over Europe.

 

Αλλαγή της δομής των έξι δέντρων έρευνας

Φυσικά, οι έξι νέες μηχανές θα πρέπει να ενσωματωθούν στα δέντρα έρευνας. Δεν προσθέσαμε απλώς τις νέες μηχανές κάπου ανάμεσα σε δύο παλιές μηχανές, στα υφιστάμενα δέντρα έρευνας. Αντ’ αυτού, αξιοποιήσαμε την ευκαιρία για να ανασχεδιάσουμε πλήρως τις διαδρομές έρευνας και το εκάστοτε κόστος που περιλαμβάνεται. Αφού τα δέντρα έρευνας έχουν αλλάξει μόνο μία φορά στο παρελθόν (με την εισαγωγή των επιβατικών τρένων), αποφασίσαμε σκόπιμα να κόψουμε τις παλιές συνήθειες όσον αφορά την παροχή μεγαλύτερης ποικιλίας στις επιλογές παιχνιδιού των παικτών. Οι εποχές όπου οι παίκτες ολοκλήρωναν “στα τυφλά” το δέντρο έρευνας σε κάθε περιοχή έχουν περάσει, προς το παρόν. Έφτασε και πάλι η ώρα για έξυπνες επιλογές!

 

Νέα χαρακτηριστικά για όλες τις μηχανές

Συνοψίζοντας τη γενική αναδιάρθρωση όσον αφορά την έρευνα στο Rail Nation, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και δουλέψαμε επάνω στις μηχανές με τις οποίες έχετε εξοικειωθεί. Αφού ολοκληρώσαμε τις προσαρμογές στα δέντρα έρευνας και την ενσωμάτωση των έξι επιβατικών μηχανών, όλες οι μηχανές έλαβαν νέες τιμές στις εξής κατηγορίες: ταχύτητα, επιτάχυνση, δύναμη έλξης, αξιοπιστία και κόστη.

Εδώ, επικεντρωθήκαμε στη δημιουργία καλύτερων ισορροπιών σε κάθε εποχή.

Οι νέες τιμές εξασφαλίζουν πλέον ότι κάθε εποχή θα έχει μία τουλάχιστον μηχανή από τις κατηγορίες: μηχανή μικρών αποστάσεων, σπρίντερ, για κάθε σενάριο, γίγας της έλξης, μηχανή μεγάλων αποστάσεων και μαραθωνοδρόμος. Κάθε μηχανή έχει πλέον το δικό της σκοπό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Υπάρχει πλέον η κατάλληλη μηχανή για κάθε τύπο δρομολογίου και στις έξι εποχές, ενώ οι παίκτες μπορούν πια να χρησιμοποιούν τις μηχανές τους σε διαδρομές που αντιστοιχούν στο δικό τους στυλ παιχνιδιού.

 

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν σύντομα στους πρώτους κόσμους παιχνιδιού, θέτοντας το ερώτημα:

Τι θα κάνετε; Θα μείνετε άπραγοι; Ή θα αποδεχτείτε την πρόκληση και θα κατακτήσετε το μέλλον του Rail Nation;

 

Σημαντικές γενικές πληροφορίες:

  • Όλες οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ με την επανεκκίνηση του διακομιστή.
  • Η κυκλοφορία της ενημέρωσης αυτής έχει προγραμματιστεί για το τέλος Σεπτεμβρίου. Φυσικά, θα σας κρατούμε ενήμερους για τις ακριβείς ημερομηνίες.
  • Η έκδοση Rail Nation – Η.Π.Α. συνεχίζει να μην περιλαμβάνει επιβατικά τρένα.