Χρυσές στιγμές! Το Rail Nation χαρίζει 1.000.000 μονάδες Χρυσού

GoldenTimes

Οι ουρανοί του Rail Nation ανοίγουν, προσφέροντας ένα χρυσό θέαμα! Το Rail Nation χαρίζει 1.000.000 μονάδες Χρυσού στην κοινότητά του!

Από τις 29.08 έως τις 31.08.2018, το Rail Nation κληρώνει 100x 10.000 μονάδες Χρυσού. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, δεν έχετε παρά να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε κόσμο παιχνιδιού του Rail Nation κατά τη διάρκεια του event. Όσοι παίκτες είναι ενεργοί τη χρονική περίοδο αυτή, θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 100 πακέτα Χρυσού.

Κάθε παίκτης μπορεί να συμμετάσχει στην κλήρωση μόνο μία φορά ανά λογαριασμό. Έτσι, η σύνδεση σε πολλαπλούς κόσμους παιχνιδιού τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν θα επιφέρει κανένα πλεονέκτημα. Το πρώτο avatar που θα χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση σε έναν από τους κόσμους παιχνιδιού του Rail Nation κατά τη διάρκεια του event θα είναι οριστικό. Σε περίπτωση που διαγράψετε το avatar σας, θα έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε σε κάποιον άλλον κόσμο παιχνιδιού τον Χρυσό που ενδεχομένως κερδίσατε κατά τη διάρκεια του event.

Κάθε λογαριασμός μπορεί να κερδίσει έως ένα πακέτο Χρυσού. Η αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών εντός παιχνιδιού δεν θα επηρεάσουν τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Όταν λήξει το event, οι 100 νικητές θα κληρωθούν με τυχαία σειρά. Ο Χρυσός θα πιστωθεί στα επιλεγμένα avatar εντός επτά ημερών από τη λήξη του event.

 

Οι κανόνες με μια ματιά:

  • Το Rail Nation χαρίζει συνολικά 1.000.000 μονάδες Χρυσού
  • Όποιος συμμετάσχει θα έχει την ίδια πιθανότητα να κερδίσει ένα από τα 100 πακέτα, κάθε ένα από τα οποία περιέχει 10.000 μονάδες Χρυσού του Rail Nation
  • Έναρξη event: 29.08.2018
  • Ημερομηνία λήξης συμμετοχών: 31.08.2018
  • Προκειμένου να λάβει μέρος ο παίκτης, θα πρέπει απλώς να συνδεθεί σε κάποιον κόσμο παιχνιδιού του Rail Nation κατά τη διάρκεια του event.
  • Στην κλήρωση θα μπει μόνο το πρώτο avatar με το οποίο θα συνδεθεί ο παίκτης στο λογαριασμό. Σε περίπτωση που διαγράψετε το avatar σας, το βραβείο Χρυσού μπορεί να μεταφερθεί σε κάποιον άλλον κόσμο.
  • Οι 100 νικητές θα κληρωθούν με τυχαία σειρά.
  • Τα βραβεία Χρυσού θα πιστωθούν στο λογαριασμό κάθε νικητήριου avatar εντός επτά ημερών από τη λήξη του event.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στους όρους συμμετοχής εδώ.