Στείλτε μας κάρτες από όλον τον κόσμο!

Αγαπητοί παίκτες,

Πέρυσι, 149 καρτ ποστάλ κατέληξαν στα γραφεία μας, καλύπτοντας συνδυαστικά μια απόσταση 234.489,06 χιλιομέτρων. Και φέτος, επίσης, θα ήταν χαρά μας να λάβουμε τις κάρτες σας από όλον τον κόσμο. Οπότε, αν ταξιδέψετε φέτος το Καλοκαίρι, φροντίστε να μας στείλειε κάρτα στη διεύθυνση:

Rail Nation
Bright Future GmbH
Gustav-Heinemann-Ufer 56
50968 Cologne
Germany

Αναγράψτε το avatar σας και το όνομα του διακομιστή (server) που χρησιμοποιείτε και πείτε μας από πού μας στείλατε την κάρτα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν 100 μονάδες Χρυσού. Εάν, δε, η κάρτα περιλαμβάνει μια εικόνα που σχετίζεται με σιδηροδρόμους, θα σας χαρίσουμε 200 μονάδες Χρυσού!

Κάθε avatar έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο μία φορά, οπότε στείλτε μας την κάρτα σας από τον πιο συναρπαστικό προορισμό των διακοπών σας! Φυσικά, εάν οι διακοπές δεν περιλαμβάνονται στα σχέδιά σας για φέτος, μπορείτε απλώς να στείλετε μια καρτ ποστάλ από εκεί που μένετε.

Αυτός ο χάρτης σάς εμφανίζει όλα τα μέρη από όπου έχουμε λάβει κάρτες σας. Οι κάρτες από την περσινή χρονιά περιλαμβάνονται επίσης. Ο πήχυς ανέβηκε ψηλά πέρυσι. Θα τα καταφέρετε να στείλετε αρκετές κάρτες αυτήν τη φορά, για να ξεπεράσετε τη συνδυασμένη απόσταση.

Έχετε δικαίωμα συμμετοχής έως την 1η Οκτωβρίου 2018.

Ανυπομονούμε να λάβουμε τις κάρτες σας!
Η ομάδα του Rail Nation