Η μεγάλη ανανεωμένη έκδοση 4.8.0 είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Rail Nation θα εγκατασταθεί τώρα σε όλους τους διακομιστές και περιλαμβάνει μερικές πολύ σημαντικές βελτιώσεις. Αρχικά, θα ενημερώσουμε δύο διακομιστές για κάθε σενάριο και τους υπολοίπους μια εβδομάδα μετά. Οι διακομιστές που χρησιμοποιούν ακόμα το παλιό πρόγραμμα-πελάτη (client) δεν επηρεάζονται. Θα ενημερωθούν κατά την επανεκκίνηση των γύρων τους.

Αυτήν τη φορά, το περιεχόμενο της ενημέρωσης είναι αρκετά εκτεταμένο και παρέχει βελτιώσεις σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού.

Ένα νέο σπιτικό για τις μηχανές σας

Πραγματικό οφθαλμόλουτρο για όλους τους λάτρεις των τρένων! Οι καλλιτέχνες τρισδιάστατης σχεδίασης του Rail Nation έκαναν φανταστική δουλειά με την πλήρη ανανέωση και αναβάθμιση της οθόνης αγοράς μηχανών κατά τους περασμένους μήνες. Τρένα και μηχανές απεικονίζονται πια πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Κάθε μια από τις έξι εποχές έχει τη δική της εμφάνιση που ταιριάζει στην περίοδο. Όπως και οι εποχές, τα τρένα και οι πόλεις, η οθόνη αγοράς τρένων πλέον έχει εξελιχθεί από ένα μηχανοστάσιο γεμάτο καπνούς σε μια ολοφώτιστη αίθουσα με γυάλινη οροφή. Αλλάζοντας τις αναλογίες, η διαφορά στα μεγέθη των μηχανών αποδίδεται πλέον πιο ρεαλιστικά.

 

Νέο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων

Το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων στο νέο πρόγραμμα-πελάτη (client) έχει αποτελέσει συχνά θέμα έντονης συζήτησης στην κοινότητα. Ακούσαμε τα σχόλια και τις υποδείξεις σας και αναπτύξαμε ένα πιο σαφές και ξεκάθαρο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Στο εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων, οι ιδιωτικές συνομιλίες με άλλους παίκτες, τα μηνύματα συστήματος και τα φόρουμ είναι πλέον εντελώς διακριτά μεταξύ τους. Έτσι, διασφαλίζεται μια καλύτερη επισκόπηση των συμβάντων στον κόσμο του παιχνιδιού, τις συνδεδεμένες πόλεις και τον συνεταιρισμό.

Στα παράθυρα που αφορούν την πόλη, τον συνεταιρισμό και την περιοχή μπορείτε πλέον να βρείτε απευθείας συνδέσμους στο αντίστοιχο φόρουμ.

Μπορείτε πλέον, επίσης, εύκολα να επισημάνετε ένα θέμα ως αγαπημένο ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες ειδοποιήσεις. Μια εντελώς νέα δυνατότητα για τα μηνύματα αποτελούν οι ρυθμίσεις που επιτρέπουν σε κάθε παίκτη να εξατομικεύσει το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Γενικά, το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων είναι πια πολύ πιο σαφές και ευκρινές, κάτι που απλοποιεί την επικοινωνία μεταξύ των παικτών.

 

Ειδική θέση για αρχαρίους στον συνεταιρισμό

Πρόσφατα, παρουσιάσαμε το πρόγραμμα παροχής συμβουλών, καθώς και τη δυνατότητα προεγγραφής για τον επόμενο γύρο. Με την Ενημέρωση 4.8.0 σάς παρουσιάζουμε τη θέση για αρχαρίους.

Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους νέους παίκτες που δεν είναι ακόμα μέλη κάποιου συνεταιρισμού, να ενταχθούν σε έναν. Για τον συνεταιρισμό αποτελεί πλεονέκτημα ένας ακόμα παίκτης που μπορεί να συμβάλλει, ενώ όλα τα υπάρχοντα μέλη μπορούν, φυσικά, να διατηρήσουν τη θέση τους στον συνεταιρισμό. Το πλεονέκτημα για τους νέους παίκτες είναι ότι μπορούν, πια, να παίζουν στο πλευρό των έμπειρων παικτών αντί για εναντίον τους, κάτι που τους επιτρέπει να εξοικειωθούν με το παιχνίδι πιο γρήγορα και να ανακαλύψουν περισσότερες πτυχές του παιχνιδιού ταχύτερα.

Η μόνη απαίτηση για τη χρήση της θέσης αρχαρίου είναι επίπεδο καριέρας 1 στο σημείο ένταξης σε συνεταιρισμό. Εάν οι νέοι παίκτες φτάσουν σε υψηλότερες θέσεις κατάταξης καριέρας κατά τη διάρκεια του γύρου παιχνιδιού, μπορούν, εντούτοις, να παραμείνουν στον συνεταιρισμό. Εάν κατά τη λήξη του γύρου όλα τα μέλη του συνεταιρισμού (π.χ. 25+1) αποφασίσουν να προχωρήσουν σε προεγγραφή για τον επόμενο γύρο, όλα τα μέλη θα διατηρήσουν τη θέση τους στον συνεταιρισμό.

Αυτό επιτρέπει σε όλους τους παίκτες να επωφεληθούν, ενώ οι νέοι παίκτες μπορούν να γίνουν αφοσιωμένα μέλη του συνεταιρισμού.

 

Προσαρμογή στην ισορροπία (balancing) για τον παρατηρητή τρένων

Τώρα που οι παρατηρητές τρένων μας αποτυπώνουν τα τρένα σας εδώ και μερικές εβδομάδες, επιτρέποντάς σας να τους συλλέγετε, αποφασίσαμε να προσαρμόσουμε αυτό το χαρακτηριστικό, ώστε να είναι δυνατή η εύρεση και των 25 παρατηρητών πιο γρήγορα.

Μετά από την ενημέρωση, δεν θα εμφανίζονται πλέον διπλοί παρατηρητές. Από τους τελευταίους δέκα παρατηρητές που δημιουργήθηκαν δίπλα στις γραμμές σας, κάθε παρατηρητής μπορεί να εμφανίζεται μόνο μία φορά και όχι πολλές, όπως παλιά.

 

Πέρα από αυτό, κάναμε και ορισμένες άλλες προσαρμογές:

 • Ολοκαίνουρια μετάλλια για την παρακολούθηση βίντεο
 • Δυνατότητα μαζικής ενεργοποίησης/απενεργοποίησης επιλογών που ανήκουν στην ίδια κατηγορία ρυθμίσεων, όπως ρυθμίσεις ήχου ή ειδοποιήσεων
 • Οι αλλαγές στις ρυθμίσεις για τις διάφορες επιλογές αποθηκεύονται στο σύστημα του χρήστη για κάθε διακομιστή. Δεν είναι απαραίτητη η εκ νέου προσαρμογή των επιλογών σε κάθε νέο γύρο.
 • Όλοι οι παίκτες ξεκινούν πλέον σε λειτουργία ειδικού, που σημαίνει ότι όλες οι λειτουργίες και δυνατότητες είναι διαθέσιμες από την αρχή.
 • Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού παιχνιδιού, δεν είναι πια υποχρεωτικό να ψηφίσετε για κάποιον πρόεδρο/δήμαρχο (Steam over Europe)

 

Σας ευχόμαστε πολλή και καλή διασκέδαση με τα νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά του Rail Nation. Καλή επιτυχία στο παιχνίδι!

Η ομάδα του Rail Nation

10 thoughts on “Η μεγάλη ανανεωμένη έκδοση 4.8.0 είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει

 1. Hallo,
  ich wäre auch für eine Bahn bzw. Lok Fahrt im Bahnhofbildschirm.
  Das würde das ganze noch beleben.
  Leider warte ich auch schon ne halbe Ewigkeit auf den letzten Trainspotter…
  Ansonsten bin ich bisher begeistert von dem Spiel.

 2. also bei mir laufen die Bilder immer noch doppelt und dreifach rein und habe dadurch immer noch nicht alle gesammelt es fehlt seid dem 2 Epoche ein Bild für das voll sein .Super es läuft alles besser
  Bin mal gespannt wann es bei mir besser läuft

 3. i have played on 4 servers and want to cut back to 3 games at a time, how do i get the gold from the one i stop playing….thank you.

 4. Also ich weiß nicht ob ich mich über das neue Nachrichtensystem nun freuen oder besser heulen soll. Für mich sieht das nur verschlimmbessert aus. Ich lese nun gar nix mehr, da das alles viel zu verschachtelt ist, und ich nicht mehr durchblicke was was ist. Hab nur noch zu tun alle grünen Butten wegzuklicken …
  Und wo ist der schöne “alles als gelesen markieren” Button/Link hin ????? Das war mal echt was schönes …

 5. Na hoffentlich klappt auch alles so wie beschrieben und es sind nicht wieder massenhaft bugs im Anflug, lg Sarah

 6. Mir fehlen jetzt im Bahnhofsbildschirm die Züge die durch die Stationen fahren. Wird es die wieder geben?

 7. Wenn wir unsere Stadt mal so sehen würden wie oben das Bild zeigt und wie dann noch der Zu darin Fährt am Bahnhof anhält das währe echt super von euch.

  Viele Grüße
  Marcos Rail

 8. Hallo liebes Rail-Nation-Team,
  Sieht nach sinnvollen Neuerungen und Verbesserungen aus. Besonders gespannt bin ich auf den neuen Look der Loks in den neuen Lokhallen und auf den Newbie-Slot.

 9. Hört sich alles sehr gut an !!!
  Ich hoffe, so funktioniert es dann auch 🙂

Αφήστε μια απάντηση