Rail Nation Masters

Κάτι νέο έρχεται με φόρα προς το μέρος σας!

Μπορείτε να το ακούσετε από απόσταση: ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έγινε ποτέ στο Rail Nation!

Για να γιορτάσουμε τα πέμπτα γενέθλια του Rail Nation, ξεκινάμε έναν πολύ ειδικό γύρο παιχνιδιού. Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε το: Rail Nation Masters.

Θα είναι ένας διαγωνισμός διάρκειας έξι εβδομάδων με σκοπό τη νίκη, με τις μεγαλύτερες πόλεις, τους πιο αποδοτικούς συνεταιρισμούς και κορυφαίες βαθμολογίες στην κατάταξη μεμονωμένων παικτών.  Στο Rail Nation Masters, οι καλύτεροι και πιο επιτυχημένοι παίκτες από όλον τον κόσμο έρχονται αντιμέτωποι.

Ο γύρος παίζεται ως ένας “εξπρές” διακομιστής στο Rail Nation Classic. Για πρώτη φορά στα χρονικά, ένας διακομιστής του κλασικού παιχνιδιού (Classic) θα διαθέτει το περιβάλλον χρήστη που ίσως έχετε ήδη δει στα παιχνίδια που διαδραματίζονται στις Η.Π.Α., καθώς και στο Steam over Europe. Η ημερομηνία έναρξης είναι η 29η Ιανουαρίου 2018.

Κάθε παίκτης του Rail Nation που έχει ήδη επιτύχει διάκριση δύο ή περισσότερων αστέρων, δηλ. έχει ολοκληρώσει έναν γύρο του Rail Nation μέσα στους 100 κορυφαίους παίκτες, θα έχει εξασφαλίσει τη δική του θέση συμμετοχής στον διαγωνισμό αυτόν.

Φυσικά, υπάρχει και συνέχεια. Θα μοιράσουμε, επίσης, “μπαλαντέρ” σε όλους όσους δεν έχουν ακόμα επιτύχει διακρίσεις δύο αστέρων στις διάφορες διοργανώσεις. Με λίγη δημιουργικότητα και τύχη, ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει στο Rail Nation Masters.

Παίκτες από όλο τον κόσμο συναντιούνται στο Rail Nation Masters ως συναγωνιστές ή ανταγωνιστές για τον τίτλο του Πρωταθλητή του Rail Nation. Κάθε μία από τις 19 διαθέσιμες γλώσσες θα επιλεγεί ως προσωπική γλώσσα διακομιστή. Μερικές από τις λειτουργίες και δυνατότητες θα απενεργοποιηθούν, επίσης, προκειμένου το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο. Σε αυτές περιλαμβάνονται η εξαργύρωση κωδικών μπόνους, το σούπερ πακέτο έναρξης, καθώς και η πρόσκληση φίλων.

Ωστόσο, θα είστε ακόμα σε θέση να χρησιμοποιείτε τη μηχανή καριέρας που διαθέτετε, ως συνήθως, ως τρόπαιο της προσωπικής σας εξέλιξης στο παιχνίδι.

Φυσικά, για εκείνους που θα βρεθούν στην κορυφή του Rail Nation Masters, υπάρχουν πολύτιμα βραβεία στο τέλος του γύρου.

Για παράδειγμα, όλα τα μέλη των συνεταιρισμών στις καλύτερες θέσης της κατάταξης θα λάβουν κουπόνια για Χρυσό του Rail Nation.
Οι καλύτεροι μεμονωμένοι παίκτες θα επιβραβευτούν με tablet και smartphone.

Οπότε, είναι ώρα να ετοιμαστείτε και να προετοιμάσετε τις στρατηγικές σας για αυτήν την ειδική διοργάνωση!
Ανεβείτε στα τρένα σας και πρόσω ολοταχώς!

 

Με μια ματιά:

  • Έναρξη: 29/01/2018
  • Κλασικό
  • Νέα εφαρμογή-πελάτης (για πρώτη φορά στο “Κλασικό” σενάριο)
  • Διακομιστής “Εξπρές”
  • Ένας γύρος, ένας διακομιστής, χωρίς προκριματικά
  • Πολυγλωσσική υποστήριξη: είναι δυνατή η επιλογή καθεμιάς από τις 19 γλώσσες στο παιχνίδι
  • Απενεργοποίηση ορισμένων λειτουργιών: πρόσκληση φίλων, σούπερ πακέτο έναρξης και κωδικοί μπόνους
  • Είναι διαθέσιμη μηχανή καριέρας
  • Κάθε παίκτης με διάκριση 2 αστέρων μπορεί να συμμετάσχει αυτόματα
  • “Μπαλαντέρ” με τη μορφή κωδικών μπορούν να κερδηθούν σε διάφορες διοργανώσεις