Περιήγηση

Η γοητεία των σιδηροδρόμων

  • Γίνετε μεγιστάνας των σιδηροδρόμων και δημιουργήστε τη δική σας αυτοκρατορία
  • Κάντε διαρκή έρευνα για ανάπτυξη νέων μηχανών και βιώστε τις συγκινήσεις της τεχνολογικής προόδου - ατμός, πετρέλαιο, ηλεκτρισμός.
  • Επεκτείνετε το σιδηροδρομικό σας δίκτυο και πρωτοπορήστε στις πιο προσοδοφόρες διαδρομές.

 
 
 
 
 
 
 
Παίξτε τώρα

Rail Nation – Πρόσω ολοταχώς!

Οι συγκινήσεις των σιδηροδρόμων – Εκατομμύρια ενθουσιώδεις χομπίστες ανά τον κόσμο, αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους απορροφημένοι στη γοητεία και τη διασκέδαση που χαρίζουν οι ράγες, οι ατμομηχανές και τα σιδηροδρομικά δίκτυα. Δημοφιλή επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια, ακόμα και τηλεοπτικές σειρές έχουν ως κεντρικό τους θέμα τους σιδηροδρόμους – ωστόσο, έως τώρα, κανένα σύγχρονο διαδικτυακό παιχνίδι δεν κατάφερε να σαγηνεύσει το κοινό αυτό.

Στο Rail Nation, όλοι οι ενδιαφερόμενοι παίκτες παιχνιδιών στρατηγικής αλλά και οι ενθουσιώδεις φίλοι των σιδηροδρόμων έχουν την ευκαιρία να ιδρύσουν και να διαχειρίζονται τη δική τους εταιρεία σιδηροδρόμων, να διαχειρίζονται τις μεταφορές και τις μετακινήσεις σε καθημερινή βάση, καθώς και να προχωρούν σε συνεργασίες και συνεταιρισμούς, προκειμένου να αναδειχθούν οι μοναδικοί κυρίαρχοι του παιχνιδιού, είτε μεμονωμένα είτε στα πλαίσια μιας ομάδας.

Οι πόλεις μπορούν να αναπτυχθούν μόνο με επαρκείς προμήθειες των αγαθών και των επιβατών που χρειάζονται.

Εφόσον η διαρκής μετακίνηση είναι το κλειδί για την επιτυχία στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τους σιδηροδρόμους, ένας δυναμικός χάρτης της περιοχής, που περιλαμβάνει τρισδιάστατα (3D) μοντέλα τρένων βρίσκεται στο επίκεντρο του παιχνιδιού. Είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επίδοξο μεγιστάνα των ψηφιακών σιδηροδρόμων να αυξάνει το προσωπικό του πρεστίζ και τον πλούτο του, αλλά επίσης και αυτόν του συνεταιρισμού στον οποίο ανήκει, καθώς ανταγωνίζεται άμεσα αντίπαλους συνεταιρισμούς. Ο υπολογισμός των δρομολογίων και των τιμών των αγαθών γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Οπότε, για τη μεταφορά 48, συνολικά, διαφορετικών αγαθών, οι παίκτες θα πρέπει να εκπονήσουν και να διατηρούν αποτελεσματικά χρονοδιαγράμματα. Τα αυξανόμενα κέρδη σταδιακά θα επιτρέπουν στους παίκτες να αναπτύσσουν ολοένα και περισσότερο το ‘στόλο’ των σιδηροδρομικών οχημάτων τους, που μπορεί να αποτελείται από 36 διαφορετικές λοκομοτίβες (ατμομηχανές και πετρελαιοκίνητες ή ηλεκτροκίνητες μηχανές), καθώς και από 48 διαφορετικά ήδη βαγονιών.

Στην πορεία του παιχνιδιού, η μεταφορά των αγαθών μπορεί να πραγματοποιείται μεταξύ ενός ολοένα αυξανόμενου αριθμού πόλεων και οι παίκτες μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς μεταφορών, κατά τους οποίους τα τρένα τους θα παραβγαίνουν με αυτά άλλων. Τυχόν αποκλειστικότητες στις αδειοδοτήσεις φέρνουν και αύξηση των εσόδων. Εξάλλου, οι στοχευμένες παραδόσεις αγαθών στις διάφορες πόλεις, έχουν διαρκή αντίκτυπο στην ανάπτυξή τους.

Στην περιοχή του σταθμού, θα πρέπει να επενδύσετε σε υποδομές.

Ποτέ μην αμελείτε την υποδομή του δικού σας σταθμού. Μέσω της επιλογής για σύσταση συνεταιρισμών, το Rail Nation δίνει έμφαση στη συνεργασία μεταξύ φίλων, συμπαικτών, πιθανώς ακόμα και αντιπάλων. Είναι δυνατή, για παράδειγμα, η συμμετοχή σημαντικών εργατών μαζί στο παιχνίδι. Συνολικά, χιλιάδες παίκτες συναγωνίζονται και ανταγωνίζονται μεταξύ τους στον διακομιστή.

Με τον εύχρηστο τρόπο ελέγχου και χειρισμού του παιχνιδιού, καθώς κι ένα αναλυτικό εκπαιδευτικό παιχνίδι (tutorial), το Rail Nation επιτρέπει στους παίκτες την ομαλή εισαγωγή στο παιχνίδι, χωρίς συμβιβασμούς στις επιλογές για τους προχωρημένους παίκτες. Κάθε γύρος του παιχνιδιού έχει μια προγραμματισμένη διάρκεια από 3 έως 4 μήνες. Αποτελείται από έξι διαδοχικές περιόδους στην Ιστορία των σιδηροδρόμων, τις οποίες ακολουθεί ένα τελικό παιχνίδι, κατά το οποίο οι παίκτες ανταγωνίζονται ο καθένας για την τελική επικράτηση της δικής του πλήρως αναπυγμένης εταιρείας σιδηροδρόμων.

Η έρευνα για ανάπτυξη νέων μηχανών και αναβαθμίσεων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία στο παιχνίδι.

Το Rail Nation παίζεται δωρεάν, σε οποιοδήποτε κοινό πρόγραμμα περιήγησης (browser). Για μόλις μερικά Ευρώ το μήνα, οι παίκτες λογαριασμών premium θα έχουν την ευκαιρία να ωφεληθούν από μια σειρά μπόνους που τους επιτρέπουν να κάνουν τις μηχανές τους ακόμα πιο αποδοτικές.

Στοιχεία για το Rail Nation

Έκδοση από: Travian Games GmbH
Ανάπτυξη από: Bright Future GmbH
Τύπος: Δωρεάν παιχνίδι για προγράμματα περιήγησης Web (browser game), απαιτεί Flash
Είδος: Στρατηγικής σιδηροδρόμων
Σε λειτουργία από: Ανοιχτό Beta από τον Ιανουάριο του 2013

Δεδομένα παιχνιδιού

  • 113 αναβαθμίσεις μηχανών
  • 50 πόλεις ανά χάρτη
  • 1078 βιομηχανικές μονάδες ανά χάρτη
  • Περίπου 500 γραφικά avatar
  • 11 κτίρια σταθμών με 294 αναβαθμίσεις επιπέδων
  • 120 εργάτες
  • 25 παίκτες ανά συνεταιρισμό