Επιλέξτε το αγαπημένο σας χαρακτηριστικό ή δυνατότητα

Αγαπητοί παίκτες,

Σας ευχαριστούμε για τις άπειρες προτάσεις σας όσον αφορά χαρακτηριστικά, λειτουργίες και δυνατότητες! Έχουμε πλέον μελετήσει όλες τις ιδέες και προσθέσαμε αρκετές στη λίστα μας. Μερικές από τις ιδέες σας μάλιστα προϋπήρχαν στα σκαριά, στο γραφείο του σχεδιαστή του παιχνιδιού.

Τελικά, έπρεπε να καταλήξουμε σε 5 αγαπημένες, για τις οποίες μπορείτε τώρα να ψηφίσετε! Επιλέξτε το αγαπημένο σας χαρακτηριστικό, λειτουργία ή δυνατότητα και η ομάδα του Rail Nation θα το υλοποιήσει εντός των ερχόμενων εβδομάδων!  Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή έως 25/05/2018.

1. Πλεονεκτήματα από τις σειρές παραγωγής

Κάθε σειρά παραγωγής θα έχει ένα μικρό μεμονωμένο πλεονέκτημα σε κάποια από τις τέσσερις κατηγορίες: ταχύτητα, επιτάχυνση, αξιοπιστία και δύναμη έλξης (για τη δύναμη έλξης θα ισχύει μόνο στις μεταγενέστερες εποχές, καθώς το πλεονέκτημα θα ήταν υπερβολικό σε αντίθετη περίπτωση). Ενώ μια σειρά παραγωγής θα έχει πλεονέκτημα τελικής ταχύτητας της τάξης των 3 χ.α.ώ., κάποια άλλη μπορεί να έχει κατά 5% αυξημένη αξιοπιστία ή κάποιον πρόσθετο βαθμό επιτάχυνσης. Αυτό σημαίνει ότι η εναλλαγή μεταξύ των σειρών παραγωγής θα μπορούσε να σας εξασφαλίσει τα πολύτιμα κρίσιμα δευτερόλεπτα για να κερδίσετε έναν διαγωνισμό ή να αυξήσετε περαιτέρω τα κέρδη σας.

Ευχαριστούμε τον χρήστη: Letnab

2. Διαγωνισμός συνεταιρισμών

Οι συνεταιρισμοί που είναι κοντά ο ένας στον άλλον στην κατάταξη θα έρθουν αντιμέτωποι στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού μεταξύ συνεταιρισμών μία φορά την εβδομάδα. Ο πιο κερδοφόρος συνεταιρισμός σε διάστημα μίας ώρας θα κερδίσει στον διαγωνισμό συνεταιρισμών και θα λάβει το πρώτο βραβείο. Οι συνεταιρισμοί που θα βρεθούν χαμηλότερα στην κατάταξη, θα λαμβάνουν μικρότερα βραβεία, ανάλογα με τη θέση τους.
Στα βραβεία αυτά θα μπορούσαν να περιλαμβάνονται μειώσεις χρόνου αναμονής ή ταχύτερες μηχανές για όλα τα μέλη του συνεταιρισμού για μία ημέρα.

Ευχαριστούμε τον χρήστη: Hub3rt

3. Widget (γραφικό στοιχείο) οροσήμων (μόνο για το Steam over Europe)

Θα μπορούσε να υπάρχει ένα widget οροσήμων, παρόμοιο με εκείνο που υπάρχει για τις πόλεις. Θα επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν την πρόοδο όλων των συνδεδεμένων οροσήμων και να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά από την οθόνη ή να τα κεντράρουν στον χάρτη. Θα εμφανίζονταν πάντα στοιχεία όπως επενδύσεις, επιβάτες, καθώς και τα δύο ή τρία πιο περιζήτητα αγαθά (περιλαμβανομένης και της θέσης του ίδιου του παίκτη).

Ευχαριστούμε τον χρήστη: Uvir

4. Μεταφορές επιβατών με τη μηχανή καριέρας

Θα μπορούσε να γίνει έρευνα για ανάπτυξη μιας αναβάθμισης για τη μηχανή καριέρας που θα της επέτρεπε να μεταφέρει και επιβάτες. Η αναβάθμιση θα ακολουθούσε μετά τα αγαθά για την έκτη εποχή και θα κόστιζε 3000 πόντους τεχνολογίας. Η δύναμη έλξης θα ισοδυναμούσε με 10 φορές εκείνη των βαγονιών.

Ευχαριστούμε τον χρήστη: Torsten Brehmer

5. Διαχωρισμός εργαστηρίου

Κατά την αναβάθμιση του εργαστηρίου, ο παίκτης θα μπορούσε να αποφασίσει είτε να αυξήσει την ταχύτητα έρευνας (π.χ. ένας πόντος έρευνας κάθε 70 λεπτά αντί για 75, έναντι 1.000.000 $) είτε να μειώσει το όριο πόντων έρευνας (π.χ. 16 πόντοι αντί για 14, έναντι 500.000 $) Η πρώτη επιλογή είναι χρήσιμη για παίκτες που είναι συχνά συνδεδεμένοι, ενώ η δεύτερη είναι χρήσιμη για όσους συνδέονται μία ή δύο φορές τη μέρα.

Ευχαριστούμε τον χρήστη: Wunsiedl

Φυσικά, οι ιδέες που έμειναν εκτός της λίστας των πέντε κορυφαίων, δεν πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων! Κατόπιν εξέτασης, πολλές από αυτές βρήκαν τον δρόμο τους για τη λίστα με τις ιδέες που επεξεργάζεται ο σχεδιαστής του παιχνιδιού μας, ο Bruno.

Ανυπομονούμε να λάβουμε τις ψήφους σας!
Η ομάδα του Rail Nation