Ας αρχίσει το μεγάλο ταξίδι

Αγαπητοί φίλοι των σιδηροδρόμων,

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τη μηχανή καριέρας σε όλη της τη δόξα, μια και τώρα μπορείτε να τη βάλετε στις ράγες οι ίδιοι. Από τώρα και στο εξής, η μηχανή αυτή θα είναι ο πιστός σας σύντροφος. Μόλις ξεκλειδωθεί, θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους συμβατούς διακομιστές και σε όλους τους γύρους.

Θέλουμε να γιορτάσουμε την έναρξη αυτού του καταπληκτικού ταξιδιού μαζί με όλους σας!

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες με μια ματιά:

Τι είναι η μηχανή καριέρας;

Η μηχανή καριέρας είναι η προσωπική σας μηχανή που είναι πάντοτε διαθέσιμη για εσάς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλους τους διακομιστές που παίζετε και θα είναι πάντοτε διαθέσιμη από τώρα και στο εξής. Μπορείτε να βελτιώσετε τη μηχανή σας στην ενότητα καριέρας. Αυτές οι αναβαθμίσεις είναι, επίσης, μόνιμες.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη μηχανή καριέρας;

Η μηχανή ξεκλειδώνεται αυτόματα για εσάς στο επίπεδο καριέρας 2. Θα βρείτε μια ειδική υποσελίδα για αυτήν στην καριέρα.

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη μηχανή;

Οι πόντοι καριέρας σας ανταλλάσσονται με πόντους τεχνολογίας ίσης αξίας, που μπορείτε στη συνέχεια να επενδύσετε στη μηχανή καριέρας σας. Διατίθενται αναβαθμίσεις για ταχύτητα, επιτάχυνση, δύναμη έλξης και αξιοπιστία. Μπορείτε, επίσης, να ξεκλειδώσετε την ικανότητα μεταφοράς αγαθών μεταγενέστερων εποχών.

Μπορεί η μηχανή καριέρας να χρησιμοποιηθεί παντού;

Με την κυκλοφορία της, η μηχανή καριέρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Κλασικό σενάριο, αμέσως. Καθώς το σενάριο που εκτυλίσσεται στις Η.Π.Α. δεν είναι προς το παρόν συμβατό με αυτήν την αλλαγή, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και θα παρουσιάσουμε τη μηχανή καριέρας εκεί, αργότερα. Οι DE-101 Golden Gate και US-102 Grand Central αποτελούν εξαιρέσεις, εφόσον έχουν υιοθετήσει την τεχνολογία των διακομιστών της Ευρώπης. Η μηχανή καριέρας θα είναι ήδη διαθέσιμη κατά την κυκλοφορία της σε αυτούς τους διακομιστές.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με το νέο σας επίτευγμα!
Η ομάδα του Rail Nation